Samenwerkingen zijn voor CBBS van groot belang.  In een eerder bericht kondigden we de samenwerking met het bedrijf CVmonitor aan.  Daarnaast werkt CBBS samen met diverse leveranciers op het gebied van administratieve koppelingen of koppelingen met leveranciers van urenregistratie software, projectadministratie software, ERP software en zelfs met arbodiensten. Het betreft hier voornamelijk koppelingen voor digitaal verwerken van gegevens.

Bijzonder collectief

Een ‘vreemde eend’ is ons zorgcollectief bij Zilveren Kruis.  Op de website www.zk.nl/cbbs kunnen de werknemers van de salarisadministratie klanten van CBBS deelnemen aan een collectieve zorgverzekeringsaanbieding. Iedereen, zowel de werkgever als de werknemer mag een vrijblijvende offerte opvragen.

Werknemers kunnen profiteren van interessante kortingen. Onze ervaring leert dat dit  kan leiden tot besparingen van wel €250, – per jaar in vergelijking met andere zorgverzekeringen.

Overstappen?

Overstappen is voor werknemers mogelijk aan het begin van een kalender jaar, tenzij uw werknemers reeds deelnemen in een ander bedrijfscollectief, want dat mag u als werkgever ook gedurende een kalenderjaar oversluiten. Als u dit als werkgever voor uw medewerkers een goed initiatief vindt, kun u CBBS machtigen om de werknemers rechtstreeks te benaderen.  Een groot aantal werkgevers heeft dat reeds gedaan.  Heeft u hier vragen over? Stel ze gerust!

Overige informatie van Zilveren Kruis Achmea.

Omdat Zilveren Kruis regelmatig interessante berichten aan ons doorgeeft, zullen wij in onze nieuwsbrieven voortaan ook regelmatig van deze berichten plaatsen. Hier treft u een eerste bericht.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief