Wellicht heeft u afgelopen weken gemerkt dat wij erg veel problemen hadden met onze bereikbaarheid. Uiteindelijk hebben we hiervoor twee oorzaken gevonden. De belangrijkste oorzaak was een slecht functionerende provider, maar onze centrale had ook zijn beste tijd gehad.

Komende vrijdag 10 november om 15:00 uur zal deze telefooncentrale vervangen worden voor een nieuwe centrale, zodat de problemen voorbij zouden moeten zijn.

Dit betekent dat wij op vrijdag 10 november 2017 vanaf 15:00 uur niet meer telefonisch bereikbaar zullen zijn. Uiteraard kunt u ons wel per e-mail bereiken met verzoeken. Wij zullen proberen om hier zoveel mogelijk “gehoor” aan te geven en u op deze manier alsnog van dienst te zijn op de manier zoals u van ons gewend bent.

Onze welgemeende excuses voor de eventuele overlast.

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief