Zoals u wellicht weet, organiseren wij regelmatig cursusdagen aan het eind van het jaar. Meestal bestaan deze cursussen uit een inhoudelijk thema over een cao, de werkkostenregeling, Wet Werk en Zekerheid en actuele veranderingen in de salarisverwerking. In het jaar 2016 hebben we met betrekking tot de Schilders cao zelfs meerdere cursussen georganiseerd, onder andere over de afschaffing vakantiebonnen schilders, de nieuwe schilders cao en de wet- en regelgeving/veranderingen die vanaf 2017 in zouden gaan.

Nu er weinig bijzonders te melden is na Prinsjesdag, en met een verbouwing en verhuizing in het vooruitzicht van onze collega’s uit Wateringen, hebben we besloten om dit jaar geen cursus te organiseren.

Aangezien de verhuizing ons ook weer nieuwe mogelijkheden oplevert in de vorm van een grote trainingsruimte, zijn we op dit moment een beetje zoekend naar de behoefte van onze klantenkring in de vorm van informatievoorziening. Wij spreken dagelijks veel klanten en wat ons opvalt is dat bij bepaalde klantengroepen dezelfde informatiebehoefte speelt. Wij willen u dan ook uitdagen om uw informatiebehoefte met ons te delen via de e-mail of met de reactieknoppen op onze website, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij hebben alvast een paar voorbeelden voor u verzameld waarvan wij denken dat u behoefte heeft aan extra informatie:

  • Tips en trucs HR dashboard
  • Loonkosten calculeren o.b.v. productiviteit
  • Uitleg cao’s
  • Werkkostenregeling (mogelijkheden benutten)

De komende maanden zullen wij alle reacties die binnenkomen verzamelen en gebruiken voor het samenstellen van gerichte kleinschalige cursussen bij ons op kantoor. Mochten wij onderwerpen ontvangen die zich lenen voor een grootschalige cursus die we door het land kunnen organiseren, dan zullen we de mogelijkheden daartoe zeker onderzoeken!

Mocht u onze cursusinformatie van vorig jaar gemist hebben, of geen idee hebben hoe het nu met de LIV zit volgend jaar en waarom de premiekortingen veranderen in een Loonkostenvoordeel, of waarom uw loonkostenberekeningen zo anders zijn geworden als schildersbedrijf na afschaffing van de vakantiebonnen, dan kunt u altijd een van onze specialisten raadplegen of uitnodigen bij u op kantoor. Na de verbouwing bent u ook van harte welkom bij ons in Rijswijk. Wij houden u op de hoogte!

 Terug naar overzicht

Section titel

Section content

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief