Naar aanleiding van de wettelijke wijziging die door minister Bruins (Medische Zorg) is vastgesteld, zijn er aanpassingen nodig in onze afspraken. Wij informeren u in deze brief over wat dit voor uw collectiviteit betekent. Dit geldt ook voor eventuele subovereenkomsten.

De collectiviteitskorting op de basisverzekering binnen uw collectiviteit wordt 5% Dit is de wettelijk vastgestelde maximale korting op de basisverzekering vanaf 1 januari 2020. Zilveren Kruis gebruikt de ‘niet gegeven korting’ voor een verlagend effect op de premie van de basisverzekering. Het precieze effect op onze bruto premie is op dit moment nog niet duidelijk.

Uw collectiviteit behoudt ook korting op de aanvullende- en tandartsverzekeringen De korting op de aanvullende verzekeringen blijft ongewijzigd. Tenzij daar met u andere afspraken over worden gemaakt.

De deelnemers profiteren ook volgend jaar van collectief voordeel

Zij krijgen de maximale korting op de basisverzekering. Ook kunnen de deelnemers gebruik maken van de services van Zilveren Kruis. Zoals de Zilveren Kruis app, Mijn Zilveren Kruis en onze zorgcoaches. De deelnemers in uw collectiviteit krijgen uiterlijk 12 november 2019 een aanbod voor 2020.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

 Terug naar overzicht

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief