Als brancheorganisatie behartigt u de belangen van uw leden optimaal. Bied uw leden een extra stukje maatwerk met de salaris- en personeelsadministratie software van CBBS.

Ledenservice op maat

We zijn er voor iedere brancheorganisatie die de salarisadministratie wil uitbesteden aan een betrouwbare partner. Als brancheorganisatie heeft u de personeels en salarisgegevens van uw leden altijd bij de hand. Op deze manier bent u in staat optimale dienstverlening te leveren aan uw leden.

Onze werkwijze is eenvoudig. U logt in op uw eigen bedrijfsomgeving binnen onze salaris software of HR-oplossing. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de software de identiteit van uw organisatie te geven door middel van co-branding.

Kennis van vele cao’s

Kennis van cao’s zit in ons DNA. Ontstaan vanuit een branchevereniging, houden wij ons hiermee nog altijd bezig. We bijten ons vast in complexe cao-structuren en bedrijfstakregelingen van specifieke branches. Het is onze passie om brancheorganisaties verder te helpen met die kennis. Al onze programma’s zijn dan ook voorzien van de meest actuele cao-informatie.

Salarisprogramma en complete hr-pakketten

Afhankelijk van uw wensen, en die van uw leden, bieden wij u verschillende mogelijkheden. Kiest u voor het webbased salarisprogramma Proflon? Of voor onze complete HR oplossing HR Dashboard? Met de integratie tussen salarisadministratie en personeelsgegevens bundelt u met HR Dashboard alle relevante personeels- en persoonsgegevens in één programma. Optimale belangenbehartiging dus!

Visma Raet

CBBS is onafhankelijk partner van Visma Raet. Ook hier zorgen wij voor een naadloze koppeling tussen verschillende salaris en personeels systemen. Kies u voor het HR platform Raet Youforce? Of het HR administratiesysteem HR Core? Onze Raet Consultancy adviseurs adviseren u graag over de best passende Visma Raet oplossing voor uw organisatie

White label; uw eigen identiteit

Het customer portal kan geheel in de huisstijl van de brancheorganisatie worden geleverd. Op deze manier geeft u de software uw eigen identiteit mee. Met deze vorm van co-branding komen wij graag tegemoet aan de wensen van onze klanten.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief