raet_certified_partner

Ook voor de dienstverlening van Raet bent u bij ons aan het juiste adres. Als eerste ‘Certified Raet Partner’ kunt u bij ons rekenen op diepe kennis van de salarissoftware en HR-administratiepakketten van Raet.

 

Bent u nog zoekende naar welke Raet-oplossing het beste bij u en uw organisatie past? Ook dan mag u vertrouwen op het juiste advies van onze Raet-specialisten. Per organisatie kijken we steeds naar uw eigen wensen en behoeften, de actuele cao en wet- en regelgeving en organisatiestructuur. Pas als dat in kaart is gebracht, adviseren we u welke Raet-optie het beste bij u past.

 

Er zijn er 3:

 

• Raet Youforce
• Raet HR Core
• Raet Consultancy

 

Raet Youforce

Met Raet Youforce bieden we een online salarisadministratietool en HR-software in één. Het systeem kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid en ondersteuning van branchegerelateerde wet- en regelgeving en cao’s.

 

Salarisadministratie

De gebruiksvriendelijkheid van de online salaristool uit zich in de eenvoudige manier waarop mutaties kunnen worden ingevoerd en eventuele aanpassingen voor de toekomst of achteraf verwerkt kunnen worden. Zonder gevolgen voor de loonheffing.

 

Komt er een nieuwe medewerker in dienst of is er sprake van salarisverhoging? In dat geval kunt u in Raet Youforce eenvoudig een proefberekening doen, zodat u en uw (toekomstige) medewerker weet waar u aan toe bent.

 

Selfservice module voor personeelsadministratie

Binnen Youforce heeft u tevens de keuze om de personeelsadministratie centraal bij te houden. Zowel managers als medewerkers kunnen online, 24/7, hun dossier inzien. Zo worden bijvoorbeeld verlof- en ziektedagen eenvoudig geregistreerd en kunnen gespreksverslagen vastgelegd worden. Geen gedoe meer met meerdere systemen en altijd personeelsgegevens inzichtelijk en actueel.

 

Zelf doen of uitbesteden?

Binnen Raet Youforce kunt u kiezen voor de fullservice en de selfservice module.

 

Fullservice

Uw salarisadministratie het liefst uit handen geven? Kies dan voor de fullservice optie: u heeft dan geen omkijken meer naar de verloning van uw medewerkers. U levert maandelijks mutaties aan, wij zorgen voor de rest. Daarnaast mag u rekenen op een volledig bijgewerkt systeem waarin wijzigingen in wet- en regelgeving en de cao zijn verwerkt. Een ideale situatie voor startende organisaties of bedrijven die (nog) geen eigen salarisadministratie hebben.

 

Selfservice

Heeft uw organisatie wel een P&O-afdeling of een HR-medewerker dan kunt u kiezen voor de selfservice module. U maakt dan gebruik van het salarispakket Youforce, maar bent zelf verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens en de verloning van uw medewerkers.

 

Advies

Uiteraard staan we u – ongeacht welke optie u kiest – graag te woord bij vragen over Youforce en salaris- en personeelsadministratie in het algemeen. Onze lijnen zijn kort: zo helpen we u snel (weer) op weg.

 

Lees meer over Raet Youforce of neem contact met ons op.

 

[button size=”medium” target=”_blank” text=”CONTACT” link=”http://www.cbbs.nl//contact/” color=”#f47f24″ hover_color=”#ffffff” background_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f47f24″ border_color=”#f47f24″ hover_border_color=”#ffffff” text_align=”center”]

Raet HR Core

Zoekt u naar een manier om uw personeelsadministratie efficiënter te maken? Alle relevante gegevens inzichtelijk in één systeem? Dan is Raet HR Core een goede keuze.

 

Efficiënt en inzichtelijk

HR Core is een personeelsmanagementsysteem in de cloud waartoe u en uw medewerkers toegang hebben. Ongeacht tijd of plaats en vanaf desktop, laptop of mobiele telefoon. Het systeem werkt naadloos samen en alleen in combinatie met andere Raet-oplossingen.

 

Medewerkers kunnen binnen HR Core bijvoorbeeld makkelijk verlof aanvragen en verlofuren inzien. En u kunt HR-processen in kaart brengen, de workflow optimaliseren en eenvoudig mutaties invoeren en hierover uw medewerker individueel en direct informeren.

 

Ook biedt HR Core inzicht in de manier waarop uw organisatie is opgebouwd, de personeelsbezetting en integraal management van personeel wat niet direct op de loonlijst staat. Denk hierbij aan zzp’ers en vrijwilligers. Ook HR Core is altijd bijgewerkt conform de actuele cao en wet- en regelgeving.

 

Vragen en advies

Als Certified Raet Partner mag u bij ons ook op uitgebreide kennis van HR Core vertrouwen. Al decennialang adviseren en begeleiden wij onze klanten bij het goed inrichten van hun personeelsadministratie. Dat doen we ook voor u. Twijfel daarom niet als u een vraag heeft en neem gerust contact met ons op.

 

Meer weten over HR Core?

 

[button size=”medium” target=”_blank” text=”CONTACT” link=”http://www.cbbs.nl//contact/” color=”#f47f24″ hover_color=”#ffffff” background_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f47f24″ border_color=”#f47f24″ hover_border_color=”#ffffff” text_align=”center”]

 

Raet Consultancy

Stel u gebruikt Raet, maar u hebt behoefte aan capaciteit. Bijvoorbeeld door onverwachte (langdurige) ziekte van één van uw medewerkers of door grootschalige wijzigingen met vergaande gevolgen voor uw personeels- en/of salarisadministratie. In dat geval is Raet Consultancy de oplossing: wij leveren Raet-experts die – interim – uw hulpvraag kunnen invullen. Zo helpen we u om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen.

 

Betrouwbare partner

Raet Consultancy biedt tijdelijke krachten die volledig op de hoogte zijn van de diensten en pakketten van Raet. Daarnaast hebben ze uitgebreide kennis van uw branche opgedaan in hun jaren als Raet-expert.

 

De Raet-consultant kan ingezet worden als tijdelijke kracht bij ziekte of verlof, maar ook als projectleider bij het inrichten en implementeren van Raet services. Ook het doorlichten van de huidige salaris- en/of personeelsadministratie behoort tot de mogelijkheden. Voor welke opdracht u Raet Consultancy ook inschakelt: u kunt rekenen op een betrouwbare partner.

 

U bepaalt

Afhankelijk van uw vraag wordt de consultant ingezet. Dit kan zijn van 8 – 40 uur per week, gedurende een kortere of langere periode. U bepaalt zelf hoelang u gebruik wilt maken van uitgebreide kennis van de producten en diensten van Raet.

 

Vragen?

Heeft u vragen over Raet Consultancy of heeft u direct behoefte aan een specialist die op korte termijn kan invallen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

Lees meer over Raet Consultancy.

 

[button size=”medium” target=”_blank” text=”CONTACT” link=”http://www.cbbs.nl//contact/” color=”#f47f24″ hover_color=”#ffffff” background_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f47f24″ border_color=”#f47f24″ hover_border_color=”#ffffff” text_align=”center”]

Wilt u meer weten over onze Raet dienstverlening?

[button target=”_blank” text=”Neem contact met ons op” link=”http://www.cbbs.nl//contact/” text_align=”center” size=”medium” color=”#ffffff” hover_color=”#f47f24″ background_color=”#f47f24″ hover_background_color=”#ffffff” border_color=”#ffffff” hover_border_color=”#f47f24″]