Als accountant of salarisadministrateur heeft u uw klant veel te bieden. U biedt kennis, kunde en maatwerk. CBBS biedt accountantskantoren en salarisadministrateurs de perfecte aanvulling op het dienstenpakket. Door de combinatie van uw expertise en onze salarissoftware en HR-oplossingen biedt u uw klant het maatwerk waar zij om vragen.

Betrouwbare partner

We zijn er voor ieder accountants- en administratiekantoor dat de salarisadministratie en diverse HR gerelateerde zaken wil uitbesteden aan een betrouwbare partner. Al meer dan 75 accountants en administrateurs in Nederland gingen u voor. Samen hebben zij meer dan 1000 klanten bij ons ondergebracht!

Als accountant of administratiekantoor heeft u altijd de personeels- en salarisgegevens van uw klanten bij de hand. Onze werkwijze is eenvoudig. U logt in op uw eigen bedrijfsomgeving binnen onze salaris software of HR-oplossing. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de software uw eigen identiteit te geven door middel van co-branding.

Salarisprogramma en complete hr-pakketten

Afhankelijk van uw wensen, en die van uw klant, bieden wij u verschillende mogelijkheden. Kiest u voor het webbased salarisprogramma Proflon? Of voor onze complete HR oplossing HR Dashboard? Met de integratie tussen salarisadministratie en personeelsgegevens bundelt HR Dashboard alle relevante personeels- en persoonsgegevens in één programma.

Visma Raet

CBBS is onafhankelijk partner van Visma Raet. Ook hier zorgen wij voor een naadloze koppeling tussen verschillende systemen. Kies u voor het HR platform Raet Youforce? Of het HR administratiesysteem HR Core? De adviseurs van Raet Consultancy adviseren u graag over de best passende Visma Raet oplossing voor uw organisatie

White label; uw eigen identiteit

Het customer portal kan geheel in uw eigen huisstijl omgezet worden. Op deze manier geeft u de software uw eigen identiteit mee. Met onze white label services komen wij graag tegemoet aan de wensen van onze klanten.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief