CBBS levert een breed pakket aan HR-diensten. Onze expertise op het gebied van HRM en arbeidsrecht zetten wij graag in ter ondersteuning van onze klanten. CBBS denkt met u mee en biedt naast de vertrouwde salarisservice en HR-software ook juridisch advies op het gebied van personeelsmanagement. Een totaalpakket voor ondernemers die kwalitatief en doeltreffend advies willen tegen een aantrekkelijke prijs.

Personeels- en Organisatieadvies

Ons motto: voorkomen is beter dan genezen. Zo bespaart u tijd en energie. Onze lijnen zijn kort. Mocht het nodig zijn dan zoeken wij de samenwerking met uw eigen HR adviseur. Zo bundelen wij de krachten en is snel duidelijk wat de feiten zijn. Heeft u behoefte aan praktische adviezen en een doelgerichte aanpak? Wij zetten ons in voor een gezonde financiële situatie, een efficiënte bedrijfsvoering en tevreden medewerkers. Wij ondersteunen ondernemers in het doorvoeren van verbeteringen binnen de organisatie.

  • Het vormgeven van de organisatiestructuur en het opstellen van functieprofielen
  • Optimalisatie van processen en/of het bevorderen van een efficiënte werkwijze
  • Begeleiding bij het starten van een nieuwe onderneming
  • Begeleiding van groeifases binnen een onderneming (waaronder het opzetten van een HR-afdeling)

Arbeidsrecht

Laat een terugbelverzoek achter

U wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Liever zelf contact opnemen? Neem contact met ons op!

Wij weten als geen ander dat er bij arbeidsrecht zeer zorgvuldig gehandeld moet worden; maak je de verkeerde keuze, dan kan dat je later duur komen te staan. Heeft u behoefte aan HR-advies op arbeidsrechtelijk gebied? Zoals de regels omtrent de ontslagprocedures, het loonstelsel, proeftijden en pensioenen óf hulp nodig bij het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidscontract? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij hanteren scherpe tarieven voor onze juridische dienstverlening en ondersteuning. Afhankelijk van de specifieke vraagstelling kunnen wij op aanvraag een indicatie van de kosten geven.

Contact

Wij onderscheiden ons door maatwerk: wij komen persoonlijk langs en starten ons onderzoek door in gesprek te gaan met twee sleutelfiguren binnen de organisatie (in de meeste gevallen een directielid en een HR-medewerker). Aansluitend voeren wij een documentstudie uit en laten wij in twee A4-tjes weten wat volgens ons de risico’s en verbeterkansen zijn binnen de organisatie.

Quickscan Aanvragen

  • HR Quickscan
  • AVG Quickscan
  • Laagdrempelig kennismaken met onze dienstverlening
Quickscan Aanvragen

Casus Indienen

  • Juridische vragen
  • Optimaliseren van interne processen
  • Uitrollen van strategisch personeelsbeleid
Casus Indienen