HR DASHBOARD

HR Dashboard hebben we als aanvulling op onze salarisservice en –software ontwikkeld. Met deze online oplossing kunt u eenvoudig diverse personeelsgegevens bijhouden in een centrale database. Denk hierbij aan arbeidscontracten, diploma’s, vakantie- en verlofaanvragen en verzuimadministratie. Ook andere zaken, zoals verjaardagen en jubilea, kunnen een plekje krijgen in HR Dashboard.

U vindt alle functionaliteiten binnen HR Dashboard terug in onze brochure. Ook voor HR Dashboard geldt dat werknemers toegang kunnen krijgen tot hun eigen gegevens.

One-stop-shop

HR Dashboard werkt uitstekend in combinatie met onze salarisservice of –software, maar kan ook los gebruikt worden. Door de koppeling tussen salaris- en personeelsinformatie worden alle personeelsgegevens, loonstroken, jaaropgaven en stamkaarten automatisch ingelezen.

Samen bieden HR Dashboard en onze salarisservice en –software een one-stop-shop voor iedere ondernemer met personeel. En voor ieder accountants- of administratiekantoor wat de salarisadministratie van haar klanten aan ons heeft uitbesteed.

Eenvoudig en voordelig

HR Dashboard is er al voor bedrijven met 10 werknemers of meer. De oplossing doet volledig online haar werk. Net als onze salarisservice is ook HR Dashboard op 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

En behalve eenvoudig is HR Dashboard gunstig geprijsd. U betaalt eenmalig opstartkosten en daarna een maandelijks bedrag per werknemer voor onderhoud en hosting. Hoe dat precies werkt, zetten we voor u op een rijtje met een paar praktische rekenvoorbeelden. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wij staan voor u klaar

Wij ondersteunen u graag bij vragen en nuttige informatie voor het gebruik van onze service.

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief