CBBS levert een breed pakket aan HRM-software. Wij bieden een gevarieerde selectie van gebruiksvriendelijke, efficiënte en betaalbare software-pakketten aan die aansluiten op uw wensen. CBBS denkt met u mee en biedt op maat gemaakte oplossingen aan.

HRM SOFTWARE OP MAAT

macbook

HR Dashboard is een prachtige aanvulling op onze salarisservice en salarissoftware. Met één druk op de knop heeft u al uw personeelsgegevens inzichtelijk; altijd en overal. U houdt uw personeelsgegevens eenvoudig, online bij. Denk hierbij aan arbeidscontracten, vakantie en verlofaanvragen en verzuimadministratie. Ook andere gegevens zoals diploma’s verjaardagen en jubilea registreert u in HR Dashboard.

Complete HR oplossing

Samen met onze salarisservice en salarissoftware biedt HR Dashboard een one-stop-shop voor iedere ondernemer met personeel. Ook voor accountants of administratiekantoren die de salarisadministratie van haar klanten aan ons uitbesteden biedt onze HRM software een complete oplossing.

Eenvoudig en voordelig

HR Dashboard is al beschikbaar voor bedrijven met 10 werknemers of meer. Net als onze salarisservice is ook HR Dashboard op 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

En behalve eenvoudig is onze HRM software gunstig geprijsd. U betaalt eenmalig opstartkosten en daarna een maandelijks bedrag per werknemer voor onderhoud en hosting. Graag zetten wij voor u alle voordelen van HR Dashboard op een rij. Met een rekenvoorbeeld geheel afgestemd op uw situatie en bedrijfsvoering krijgt u een overzicht op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij adviseren u graag over de meest geschikte HRM software voor uw bedrijfsvoering.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief