CBBS levert een breed pakket aan HRM-software. Wij bieden een gevarieerde selectie van gebruiksvriendelijke, efficiënte en betaalbare software-pakketten aan die aansluiten op uw wensen. CBBS denkt met u mee en biedt op maat gemaakte oplossingen aan.

HRM SOFTWARE OP MAAT

macbook

HR Dashboard is een prachtige aanvulling op onze salarisservice en salarissoftware. Met één druk op de knop heeft u al uw personeelsgegevens inzichtelijk; altijd en overal. U houdt uw personeelsgegevens eenvoudig, online bij. Denk hierbij aan arbeidscontracten, vakantie en verlofaanvragen en verzuimadministratie. Ook andere gegevens zoals diploma’s verjaardagen en jubilea registreert u in HR Dashboard.

Als 'huismerk'-HR programma bieden wij het HR-Dashboard aan. Het HR-Dashboard is onze HRM-oplossing voor personeelsadministratie en biedt een one-stop-shop voor iedere ondernemer, koppelt moeiteloos met Proflon waardoor u te alle tijde van een compleet overzicht van uw personeelsgegevens kunt genieten.
Namens Visma|Raet bieden wij onder andere: HR-Core, Flex Benefits en Beaufort aan. HR Core biedt slimme HR software om jouw HR-administratie volledig te digitaliseren. Met Flex Benefits regelen uw medewerkers voortaan zelf of ze bijvoorbeeld liever een extra pensioen of meer verlofuren willen. En voor de non-profit bedrijven bieden wij Raet's Beaufort aan. Kortom, voor ieder wat wils!
Met de HRM software van AFAS automatiseer je de administratieve werkzaamheden, betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties, en maak jij duurzame inzetbaarheid mogelijk dankzij de tientallen HR-dashboards die jou het inzicht geven die jij elke dag nodig hebt.
Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. In de ontwikkeling van hun HR- en payroll software ligt de nadruk op de rol van HR. Door alle sleutelgebruikers - inclusief de medewerker - te betrekken, zorgen zij ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR dienstverlening kan worden verleend.

Maak een afspraak

Laat uw telefoonnummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld! Liever zelf contact opnemen? Dat kan!