Tevens kunt u bij ons terecht voor de tijdelijke inzet van een HR-professional binnen uw organisatie.

Voor ondernemers

Onze expertise op het gebied van HRM en arbeidsrecht zetten wij graag in ter ondersteuning van onze klanten. CBBS denkt mee met haar klanten en biedt naast de vertrouwde salarisservice en HR-software ook juridisch advies en praktische inzet op het gebied van personeelsmanagement. Een totaalpakket voor ondernemers, die kwalitatief en doeltreffend advies willen tegen een betaalbare prijs.

Advies en ondersteuning

Bij CBBS Advies kunt u terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van personeelsmanagement en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Daarbij valt te denken aan het volgende:

 • Opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten
 • Opstellen of controleren van personeelshandboeken
 • Maken van functieprofielen en een functiewaarderingssysteem
 • Begeleiding bij disfunctioneren of een verstoorde arbeidsrelatie inclusief dossieropbouw
 • Begeleiding bij verzuimproblemen
 • Begeleiding bij ziekte en re-integratie
 • Implementeren en begeleiden van functionerings- en beoordelingsgesprekken
 • Maken en implementeren van strategisch personeelsbeleid
 • Cao-vraagstukken
 • Tijdelijk overnemen van taken van een afwezige HR-medewerker

Bij onze dienstverlening geldt dat wij maatwerk leveren. Of u nu net start met uw organisatie of al jarenlang personeelszaken behartigt; wij sluiten aan bij uw kennis en kunde en kijken naar de mogelijkheden binnen uw organisatie.

Onze kracht

Een breed pakket aan HR-diensten leveren aan onze klanten, dat is onze meerwaarde. Naast het verzorgen van de salarisadministratie geven wij binnen CBBS Advies personeelsadvies op maat. De lijnen intern zijn kort en indien nodig zoeken wij de samenwerking met uw eigen consultant binnen CBBS. Zo bundelen wij de krachten en is snel duidelijk wat de feiten zijn indien de HR-vraag de salariëring van uw medewerkers betreft.

Mocht het nodig zijn (bijvoorbeeld wanneer de gang naar de rechtbank, het gerechtshof of de Hoge Raad moet worden gemaakt)

dan werken wij nauw samen met een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Ons motto is echter: voorkomen is beter dan genezen. Naast het oplossen van problemen, houden we ons bij CBBS Advies dan ook graag bezig met het voorkómen daarvan. Dat bespaart immers tijd en energie, die u liever steekt in het ondernemen.

Onze kracht is onze betrokkenheid en kennis van zaken. Onze achtergrond en ervaring maakt dat wij ondernemers in uiteenlopende sectoren kunnen voorzien van onafhankelijk en eerlijk advies. Dat doen wij zorgvuldig en met hart voor de zaak.

Organisatieadvies

Heeft u behoefte aan praktische adviezen en een doelgerichte aanpak? Wij ondersteunen ondernemers ook in het doorvoeren van verbeteringen binnen de organisatie. Ondernemers die vastlopen zijn bij ons aan het juiste adres: wij zetten ons in voor een gezonde financiële situatie, een efficiënte bedrijfsvoering en tevreden medewerkers.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

 • Het vormgeven van de organisatiestructuur en het opstellen van functieprofielen
 • Het optimaliseren van processen en/of het bevorderen van een efficiënte werkwijze
 • Begeleiding bij het starten van een nieuwe onderneming
 • Begeleiding van groeifases binnen een onderneming (waaronder het opzetten van een HR-afdeling)

Tarieven en mogelijkheden

Wij hanteren scherpe tarieven voor onze juridische dienstverlening en ondersteuning. Onze dienstverlening is breed en afhankelijk van de specifieke vraagstelling kunnen wij op aanvraag een gerichte indicatie van de kosten geven.

Contact

Binnen CBBS Advies is mr. drs. Adriana Bolle het aanspreekpunt voor advies en ondersteuning bij personeels- en organisatievraagstukken. Met haar kennis en ervaring zet zij zich binnen CBBS Advies in als HR-adviseur/Jurist Arbeidsrecht. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met 070-3353025 of stuur een e-mail naar advies@cbbs.nl.