De ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie en HR gaan snel. Razendsnel. Cao’s (en de wet- en regelgeving) zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Als werkgever heeft u steeds meer ruimte voor eigen regelingen.

Alle (individuele) regelingen moeten meegenomen worden in de salarisberekeningen. Loopbaanontwikkeling, levensloopregelingen, individuele keuze budgetten, pensioenen en WIA. Het salarissysteem Raet Beaufort is speciaal ontwikkeld voor de non-profit sector. Alle cao’s zijn in de software verwerkt.

De voordelen van Visma|Raet Beaufort

Salarisadministratie voor non-profit sector

Als certified partner van Visma Raet werkt CBBS met het salarissysteem HR Core Beaufort/Gemal. Dit salarisadministratiesysteem is speciaal ontwikkeld voor de non-profit sector. De gezondheidszorg en decentrale overheidsinstellingen maken gebruik van dit complete pakket.

 • Actuele wet- en regelgeving
 • Mutaties worden automatisch doorgegeven aan ABP en PFZW (UPA)
 • Verzorgen van afdrachten naar de Belastingdienst
 • Medewerkers hebben online inzicht in hun salarisstroken en jaaropgaven
 • Ervaren salarisprofessionals met veel ervaring in de non-profit sector

Beaufort houdt rekening met vele uitzonderingen

 • Dubbele dienstverbanden met verschillende arbeidsvoorwaardenpakketten
 • Onregelmatigheidstoeslagen
 • Individuele keuze pakketten (IKB)
 • Terugwerkende kracht-berekeningen
 • Uren uit dienstroosters kunnen worden geimporteerd.
 • Verlofregistratie gekoppeld aan dienstrooster en salarisadministratie
 • Workflows zijn gekoppeld

Salarisadministratie voor de zorg en welzijn branche

De zorg en welzijn branche kent vele cao’s. Denk hierbij aan cao’s voor kinderdagverblijven, thuiszorg, gezondheidszorg etc. Het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (pfwz) verzorgt al deze cao’s de pensioenen. Het pensioenfonds stelt ieder jaar de premies vast. Maar de verdeling van de premie tussen werkgever en werknemer is vastgelegd in de cao. Raet Beaufort ondersteunt al deze verschillende cao’s en iedere uitzondering is vastgelegd in het salarissysteem.

CBBS als partner van Visma Raet

CBBS is onafhankelijk partner van Visma Raet. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd van de Beaufort. Wij helpen u graag verder wanneer u advies en ondersteuning nodig heeft bij het inrichten of het gebruik van Beaufort.

Fullservice ondersteuning

Onvoldoende capaciteit of kennis in huis om uw salarisverwerking zelf uit te voeren? Geen probleem! CBBS biedt u de mogelijkheid om uw complete salarisadministratie bij ons uit te besteden. U levert de mutaties bij ons aan en wij zorgen dat deze netjes en snel verwerkt worden.

Selfservice ondersteuning

Heeft u een eigen P&O afdeling of HR medewerkers in dienst die de salarisadministratie verzorgen? Maar wilt u wel ondersteunt worden op momenten dat het u uitkomt? Dan kunt u kiezen voor onze selfservice dienstverlening. Daar waar nodig maakt u  gebruik van onze ondersteuning.

Eenvoudig overstappen

Ziet u op tegen de tijd en moeite die de overgang naar een ander salarissysteem met zich meebrengt? Niet nodig. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat dit soepel verloopt.

Intake

Bij interesse worden de mogelijkheden besproken en wordt er een plan opgesteld.

Voorstel

Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Zorgeloze start

Eén van onze medewerkers komt bij u langs en neemt met u alle afspraken tussen werknemer en werkgever door, zodat deze op de juiste manier in ons loonsysteem worden ingevoerd. Zo zorgen we ervoor dat de start vlekkeloos verloopt.

Stap 1: Intake

Bij interesse worden de mogelijkheden besproken en wordt er een plan opgesteld.

Stap 2: Voorstel

Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Stap 3: Zorgeloze start

Eén van onze medewerkers komt bij u langs en neemt met u alle afspraken tussen werknemer en werkgever door, zodat deze op de juiste manier in ons loonsysteem worden ingevoerd. Zo zorgen we ervoor dat de start vlekkeloos verloopt.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 of laat u terugbellen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief