Juridisch advies

Wij zijn Adriana Oosting & Peggy Tchai, de arbeidsrechtjuristen van CBBS. Wij voorzien onze klanten van arbeidsrechtelijk advies. Wij werken nauw samen met andere afdelingen binnen CBBS, waaronder de salarisafdeling, de payrolltak en de HR-deskundigen. Wij bieden onze klanten een totaaloplossing voor werknemergerelateerde vragen.

Wij stellen ons graag aan u voor

Adriana Oosting

Ik ben Adriana Oosting. In april 2018 stond ik aan de wieg van CBBS Advies, de juridische adviestak binnen CBBS. Opgegroeid in een ondernemende familie leerde ik al vroeg hoe het is om te werken in een productie-, kantoor- en horecaomgeving. Tijdens mijn studie Sociologie in Groningen heb ik veel kennis opgedaan over menselijk gedrag, ook op de werkvloer. Ik verhuisde naar de Randstad en zette mijn loopbaan voort op een advocatenkantoor in Rotterdam. Daar zag ik hoe je als jurist met je kennis en kunde het verschil kunt maken voor een cliënt. Ik besloot Rechtsgeleerdheid te gaan studeren in Leiden. Mijn focus lag hierbij op arbeidsrecht. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het oplossen van werkgerelateerde vraagstukken. Meestal heeft het namelijk direct invloed op de werktevredenheid en productiviteit van werknemers. Het adviseren van werkgevers zit in mijn DNA. Ik denk en handel vanuit werkgeversperspectief. Ik werk doelgericht en ben pas tevreden als ik een klant passend juridisch advies heb kunnen geven, waarmee het vraagstuk daadwerkelijk en duurzaam is opgelost. Ik zorg voor een advies dat uitvoerbaar is en passend bij de bedrijfscontext.

Peggy Tchai

Mijn naam is Peggy Tchai. Sinds 2020 ben ik jurist arbeidsrecht bij CBBS. Voor mijn werk bij CBBS heb ik eerst de masters Arbeidsrecht en Togamaster Strafrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna ben ik werkzaam geweest op een Rotterdams advocatenkantoor. De afgelopen vier jaar heb ik als wetenschappelijk docent gewerkt op de rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit. Daar was ik directeur van een honoursprogramma, begeleidde ik studenten bij hun masterscripties en gaf ik studenten les over het Goederen- en Insolventierecht. Bij CBBS ligt mijn focus volledig op het arbeidsrecht, het mooiste rechtsgebied dat er is! Ik vind het ontzettend leuk om samen te werken met enthousiaste ondernemers. Het geeft mij veel energie om alledaagse problemen én langlopende projecten aan te pakken. Hierbij focus ik mij graag op het bieden van een praktische, werkbare oplossing voor problemen en vragen van onze klanten. De afwisseling tussen het uitpluizen van wetten en regelgeving en het snelle schakelen naar een praktische oplossing, maakt dat iedere klus weer anders is en het werk nooit verveelt. Ik kijk er naar uit om meer klanten te mogen leren kennen!

Contact opnemen?

Heeft u vragen en/of juridisch advies nodig? Wij helpen u graag verder! Leuk om te weten: momenteel hebben wij voor nieuwe klanten een aantrekkelijke kennismakingsactie. Het eerste half uur juridisch advies is gratis. Zo kunt u zelf ontdekken of onze dienstverlening bij u past. Neem contact met ons op!

Het laatste nieuws

Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en onderzoeken van CBBS.

Bekijk al het nieuws

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice helpt u verder (binnen 1 werkdag een reactie)

Bel 070 335 30 00

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief